Lees hier wat men van onze catering vindt

 

BBQ Bedrijventerrein

DENISE TREUREN

02-09-2019 om 13:48 uur

Op 30 augustus hadden wij de BBQ foodtruck gehuurd voor op het bedrijventerrein voor ongeveer 50 personen. Het was een top middag! Alles was super geregeld en het eten was heerlijk. Ik zou deze catering zeker iedereen aanraden!

     Service

     Kwaliteit

     Foodtruck concept

 

     Gemiddeld


Fantastische foodtruck en kwaliteit!

 

CARRY BEEKINK

31-08-2019 om 12:38 uur

Zaterdag 17 augustus was het weer zover: de jaarlijkse BBQ van het veteranen ijshockeyteam Utrecht Vintage, een traditie die teruggaat tot ... 1976! Dit jaar werd de barbecue verzorgd door het bedrijf BBQ Food Express, die ter plekke alle gerechten tevoorschijn toverde uit de fantastische locomotief barbecue (!). Sprekend voor de gehele groep van 55 ijshockeyers en hun ega’s, kan ik zeggen dat we een onvergetelijke avond hebben gehad, waarbij het sfeervolle decor met de locomotief als stralend middelpunt gecomplementeerd werd door de heerlijke gerechten van BBQ Food Express. De bavette, de steak, de spare ribs, etc. aangevuld met heerlijke salades worden niet snel vergeten! We danken BBQ Food Express voor de fijne zorg rond deze voor ons belangrijke traditie, en de bijdrage aan een heerlijke avond, chapeau!

     Service

     Kwaliteit

     Foodtruck concept

 

     Gemiddeld


 

Een chef met een passie voor lekker bbq'en en een prachtige foodtruck.

FAM. JONKER

27-08-2019 om 18:10 uur

Een geweldige chef die vol passie over het eten kan praten en die het ook met plezier voor je klaarmaakt. En dit proef je terug in het resultaat, het smaakte allemaal heerlijk. Onze gasten waren stuk voor stuk lovend over het eten. 
Daarnaast wordt het bereid in een stukje kunst op wielen. Een zelfgebouwde locomotief incl stoomfluit en bel met een ingebouwde smoker. En om het plaatje compleet te maken wordt het geserveerd in een eigen ontworpen stationshuisje. 
Wij hebben heerlijk gegeten en genoten van de prachtige setting. Bedankt!

     Service

     Kwaliteit

     Foodtruck concept

 

     Gemiddeld


 

Aanbeveling waard op uw evenement, feest

STICHTING IJSSELSTEINSE TOERTOCHT

02-07-2019 om 20:33 uur

Deze foodtruck en personeel is bij iedereen aan te bevelen. Hetgeen is afgesproken wordt keurig nagekomen. Daarnaast is het eten super en alles kan mits vooraf afgesproken natuurlijk.

Is echt wat extra voor op uw feest/evenement.

     Service

     Kwaliteit

     Foodtruck concept

 

     Gemiddeld


Bruiloft BBQ

GUIDO DERCKSEN

30-06-2019 om 06:32 uur

Ron, het eten was overheerlijk! We hebben alleen maar complimenten gehoord van onze gasten!

Op 21 juni '19 heeft Ron de catering bij onze bruiloft verzorgt. Zo'n 80/85 gasten hebben heerlijk gegeten van de spareribs, saté, pulled pork en de bavette. Ook de salades waren heerlijk. In overleg met Ron heeft hij zelfs voor onze vegan gasten groentespiezen gemaakt en vegaburgers meegenomen (en álles vers, keurslagers kwaliteit) 

Wij zouden de BBQ Food Express bij iedereen aanraden, zij hebben bij onze bruiloft een onvergetelijke indruk achter gelaten, bij ons en zeker bij de gasten. 

Ga zo door Ron!!

     Service

     Kwaliteit

     Foodtruck concept

 

     Gemiddeld


Top truck

JOHN

17-06-2019 om 20:49 uur

We hadden Ron met zijn geweldige locomotief uitgenodigd voor ons jazz festival. Wat een topdag was het. Ron je hebt het fantastisch gedaan. Heerlijke broodjes pulled pork, hamburgers verse koolsla enzovoort. En jouw locomotief is natuurlijk subliem. Volgend jaar weer!

     Service

     Kwaliteit

     Foodtruck concept

 

     Gemiddeld


 

Geweldig personeelsfeest

STEFANIE

15-06-2019 om 14:42 uur

Deze heren hebben onze barbecue voor zo'n 55 man tot een daverend succes gemaakt. Het vlees was werkelijk heerlijk, de salades en het brood waren geweldig een voor de kinderen en vegetariërs is ook top gezorgd. Ook de samenwerking met de heren verliep erg fijn. Ron en Nico, een dikke 10 voor jullie!

     Service

     Kwaliteit

     Foodtruck concept

 

     Gemiddeld


21 diner dochter

ELLA

18-03-2019 om 06:31 uur

Afgelopen winderige zaterdag hadden wij een diner voor de 21ste verjaardag van onze dochter bij ons thuis. Het hoofdgerecht voor deze 45 vrouwen werd verzorgd door de Barbeque Locomotief.
Communicatie voor en tijdens het diner liep perfect. Het eten was heerlijk en goed verzorgd. Perfect vlees. We hebben er veel complimenten over gehad die dus de foodtruck toekomen.
Wij zullen bij de diner van onze andere drie kinderen ook zeker weer aan jullie denken!

     Service

     Kwaliteit

     Foodtruck concept

 

     Gemiddeld


 

Geweldig

JOOST KROES

21-01-2019 om 20:21 uur

De locomotief die we gehuurd hadden voor een etentje bij ons bedrijf was geweldig. De koks waren bekwaam en wisten ons een goed stuk vlees voor te schotelen. Het was zeker voor herhaling vatbaar!

     Service

     Kwaliteit

     Foodtruck concept

 

     Gemiddeld


Heerlijk eten!

L BEKKERS

03-09-2018 om 12:44 uur

Heerlijk broodje pulled pork op afgelopen zaterdag heerlijk gegaard.
ook is de locomotief smoker een echte eyecather op je feest of festival.

een dikke aanrader!!!

     Service

     Kwaliteit

     Foodtruck concept

 

     Gemiddeld