Bij BBQ Food Express kunt u uw volledige barbecue buffet laten verzorgen. We komen dan met onze buitenkeuken, de locomotief-smoker en de Santa Maria Grill op uw locatie om de smakelijkste gerechten voor uw gasten te bereiden en te serveren. Houdt er rekening mee dat we wel aan aantal uren voor aanvang al bij u op de stoep staan. De opbouw en voorbereidende werkzaamheden nemen best nog wel wat tijd

Het standaard barbecue buffet is samengesteld uit 4 vleesgerechten (welke u kunt vinden op de pagina "Vleesgerechten"), 3 salades naar keuzes (welke u kunt vinden op de pagina "Salades" ) en luxe desembroden met kruidenboter.

Wij maken de buffettafel op met de slades en snijden de broden vlak voor de aanvang van de barbecue in stukken. Uw gasten kunnen de vleesgerechten bij onze buitenkeuken in ontvangst nemen. Veelal laten we met de stoomfluit op de locomtief weten dat er weer een gerecht klaar staat.

Standaard serveren wij onze gerechten op millieuvriendelijk disposables, dit zijn kartonnen schaaltjes en borden uit 100 % verse vezels met TÜV certificaat, en milieuvriendelijk houten bestek.

Op verzoek zijn ook porceleinen borden mogelijk, hiervoor geldt een meerprijs en deze wordt dan apart berekend en vermeld.