Vuur en vlees… Die twee zaken gecombineerd me het juiste hout, de juiste tijd en kruiden zorgen voor een unieke smaakbeleving. En daar zorgt BBQ Food Express voor: een beleving!
Uniek in Nederland, en daarbuiten, is onze gedetailleerd uitgevoerde, handgemaakte, locomotief smoker, compleet met bronzen bel en heus werkende stoomfluit. Op deze locomotief kunnen wij traditioneel grillen maar wij kunnen ook vele specialiteiten bereiden onder het mom: Low en slow. Roken, braden om vervolgens af te grillen. Wij brengen die echte authentieke Amerikaanse smaken naar u toe. En dat combineren wij met smaken vanuit heel de wereld. Een unieke smaakbeleving gegarandeerd!

Bij elk evenement zijn wij op culinair gebied de eyecatcher en smaakmaker van die dag! Of u nu een verjaardag, bedrijfsfeest, familiefeest of buurtfeest heeft wij zullen u gasten versteld doen staan van onze unieke smaken, gedurfde combinaties en ambachtelijke bereidingswijzen.
Een organiseert een braderie of een foodfestival en wilt een keer mooi voor de dag komen? Wij zorgen voor een heuse smaakaanval voor uw gasten!

Salades

Wij onderscheiden ons door echt vakmanschap en liefde ten toon te spreiden daar waar wij met onze locomotief de meest heerlijke hapjes en maaltijden komen bereiden. Onze sauzen, kruidenmelanges, broden, boters en marinades maken wij allemaal zelf. Ons vlees heeft een goede eerlijke oorsprong.