BBQ Food Express

logo_bbqfoodexpress

over ons

In 2019 gingen we naar de Kamer van Koophandel… we hadden de knoop doorgehakt, Miss Piggy onze smoker was immers gebouwd en tja…. dan moet je er iets mee. Dus het snode plan werd gesmeed om er iets zakelijks mee te doen. We zijn begonnen op markten en braderieën, dat is toegankelijk en zo kom je bij een breed publiek onder de aandacht.

Een aantal jaren later, en veel….veel meer ervaring rijker, zijn we doorgegroeid tot een foodtruck catering bedrijf voornamelijk gericht op gelegenheden vanaf 30-40 gasten. 

Kwaliteit en beleving.

Het gaat bij ons om het totaalplaatje. Hoewel we een unieke uitstraling hebben met ons boegbeeld: de stoomlocomotief, staat de kwaliteit van onze producten en diensten nog altijd bovenaan. Daarom bereiden we alles zelf: onze vleesgerechten, onze rubs, onze marinades, onze salades. Onze klanten hebben het wel gehad met het zelf grillen van een gehaktschijf, een worstje en een kippekluifje op een gas-barbecue. Naarmate er in Nederland thuis veel beter gebarbecued wordt, zijn ook de verwachtingen van de cateraar toegenomen: men wil kwaliteit!! En aan die verwachting komen wij graag tegemoet.